Ajankohtaista

No75-tuotesarjan uutuus: Kollageenivalmiste nivelille on uuden sukupolven lisäravinne nivelten hyvinvointiin nivelongelmista kärsiville

No75-tuotesarjan uutuus, kollageenivalmiste nivelille, sisältää kaikkia tutkittuja ainesosia, joita nivelet tarvitsevat uusiutuakseen.*

Noin 70 % nivelruston kuivamassasta on kollageenia ja noin 25% solun muita rakenneaineita.   No75-niveltuotteen sisältämien kollageenipeptidien on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu edistävän nivelten hyvinvointia ja vähentävän kivun tunnetta. Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti toimivat nivelrustokudoksen tärkeinä rakennusaineina ja yhdessä hyaluronihapon kanssa auttavat muodostamaan niveliä voitelevaa nivelnestettä. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista.

No75-niveltuotteen aineosat edistävät nivelrustokudoksen uudistumista ja auttavat nivelten vesitasapainon säilyttämistä.

Kuten aiempi tuote, kollageenivalmiste iholle, myös No75-kollageenivalmiste nivelille on säilöntäaineeton, väriaineeton, lisäaineeton, sokeriton, hiivaton, soijaton, gluteiiniton, laktoositon eikä sisällä pintakäsittelyaineita.

Niveltuotteen löydät jälleenmyyjiltämme, No75-verkkokaupasta sekä tietenkin messuilta.

*) Lisätietoa Q&A ja Tutkimustulokset -osioista.