Yritys

No75 kollageenituotteet – Miten tarina sai alkunsa

Minna Paulamäki”Kaikki sai alkunsa 15 vuotta sitten asuessani pidemmän aikaa Aasiassa”, kertoo NO75-tuotteen perustaja Minna Paulamäki. Sisäisesti nautittavat kollageenivalmisteet ovat Aasiassa olleet pinnalla jo kauemman aikaa, mutta Eurooppaan ja Suomeen ne ovat ehtineet vasta viime vuosina.

Pigmenttihäiriöt eli maksaläiskät ovat kesäisin ilmestyneet ihooni. Tämä johtuu siitä, että pigmenttiä muodostavat ihosolut vaurioituvat helposti. Vaurioituneet solut eivät saa riittävää kosteutta, jolloin ne eivät muodosta enää tasaista pigmenttiä iholle. Olen käyttänyt kollageenia viimeisen vuoden ajan ja huomannut vaikutuksen ihossani sekä nivelissä. Kollageenista ja hyaluronihaposta sain sisäistä kosteutta ihooni ja nautin kesästä ilman pigmenttihäiriöitä. Ihoni ei ole myöskään niin kuiva kuin aiemmin. Alkaneet juonteet ja ryppyjen muodostukset ovat hidastuneet ja osittain korjautuneet ja ihoni on kosteampi ja kimmoisampi.

Olen haaveillut yrittäjyydestä jo pitkään. NO75-kollageenivalmiste on avannut minulle tämän oven, tai oikeastaan oven hyvinvoinnin, luonnollisen kauneuden ja yrittäjyyden maailmaan. Olen tehnyt aiemman työurani finanssimaailmassa, joka eroaa tästä täysin. Otan kuitenkin tälle matkalle mukaan tärkeimmät opit – odotan innolla tätä uutta vaihetta elämässäni.

Tuotteeni sisältää ainoastaan patentoitua puhdasta hydrolisoitua kollageenia (bioaktiivisia kollageenipeptidejä), hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Tuote ei sisällä minkäänlaisia lisäaineita eikä säilöntäaineita.

Kollageenia on vaikea saada ravinnosta, siksi kollageenilisä on todella oleellinen osa omaa kauneudenhoitoa ja hyvinvointia. Tuotesarjalla haluan välittää lempeyttä ja luonnollisia sekä terveellisiä keinoja hidastaa ikääntymisen merkkejä.

Minulle on tärkeää, että tuotteissa käyttämäni raaka-aineet ovat luonnollisia, puhtaita ja turvallisia. Tärkeää on myös, että myymieni tuotteiden vaikutuksista on olemassa tieteellistä näyttöä ja voin turvallisin mielin suositella näitä ystävilleni ja asiakkaille – aikuisille naisille ja miehille.

Hyvinvointiterveisin,
Minna